Google Maps kaart insluiten

Een Google Maps kaart insluiten op je (contact)pagina gaat als volgt:

Ga naar https://www.google.nl/maps

Google maps insluiten

1. Zoek je bedrijfsnaam of adres op
  2. Klik op 'DELEN'
  3. Klik op 'Kaart insluiten'
  4. Kopieer de code (ctrl+c)
  5. Open de pagina waar je de kaart wilt insluiten
  6. Plaats de cursor tussen/onder de tekst waar je de kaart hebben wilt
  7. Klik op de knop 'Media invoegen/bewerken: Video insluiten
  8. Klik op 'insluiten' en plak (ctrl+v) de gekopieerde code in het veldje Insluiten:
  9. klik op 'Oke' en sla de pagina op.

Je kan het formaat van de kaart achteraf aanpassen door het kaartje (grijs vlak) te selecteren en dan te klikken op de knop 'Media invoegen/bewerken:

Video insluiten